Cart 0

Veelgestelde vragen

Hieronder zie u enkele veel gestelde vragen. Mocht dit u niet helpen, neem dan gerust contact met ons op.

Onze verzendkosten zijn zoals aangegeven in het betaal verwerkingssysteem. Het bezorgen gebeurd via UPS. U kunt hier kiezen voor een Track & Trace pakket, zo wordt u via uw mail op de hoogte gehouden waar uw pakket zich bevindt en weet u wanner er iemand thuis moet zijn. Of u gebruikt geen Track & Trace en geeft u een adres door waarvan u zeker weet dat er iemand aanwezig is.

PelgrimSouvenirs is een “One Man show” Ik beloof u zo spoedig mogelijk het product te verzenden en de levertijd zo kort mogelijk te houden.

Wanneer u niet tevreden bent kunt u uw product binnen 30 dagen terugsturen en ontvangt u uw betaling retour. Let Op! Producten moeten hiervoor wel ongebruikt zijn!

Deze pelgrim gerichte producten zijn voor je zelf, familie, vrienden en natuurlijk voor elke pelgrim die je een present wil geven, met name onze deurmatten bieden een warm welkom in de woning, garage of schuur van elke doorgewinterde pelgrim of pelgrim in wording.

Deze mat zorgt door zijn vochtopname dat vuil en vocht van uw schoenen achterblijft op de mat en, draagt daarmee bij aan een schone entree en matten met een rubberen rug zijn gemakkelijk uit te spoelen en kan zelfs op 30 graden in de wasmachine. Door de pvc backing blijft de mat netjes op zijn plaats liggen.

Regelmatig stofzuigen en/of uitkloppen is het beste voor een lange levensduur. Als de mat erg vuil is kan deze zelfs op 30 graden in de wasmachine, het is tevens zo dat een uitgewassen mat meer vocht vasthoudt.

Onze producten

Sale!
Sale!

Bandana Grijs en Geel

19,95 13,95

Sale!

Bandana Geel

11,50 7,50

Sale!

Bandana Grijs

11,50 7,50

Sale!
Sale!

Karbies tas

22,50 12,95

Sale!
Sale!

Deurmat – Buen Camino

19,50 14,50